​FysioPilates

FysioPilates er pilates oversat til fysioterapi, og er baseret på den traditionelle pilates, men er "brudt ned" og revideret så den passer til den træning, vi ellers praktiserer på klinikken.

FysioPilates er en aflastende måde at træne på. Vi bruger primært egen kropsvægt og en del af øvelserne foregår liggende. Vi arbejder med spænding/afspænding, kropskontrol og respiration og herigennem opbygning af en stærk kernemuskulatur.

Tempoet er roligt og hver øvelse gentages mange gange, så vi herved sikrer kvaliteten i den enkelte øvelse. Holdene er små, max 7 deltagere, så der er plads til spørgsmål og snak og evt tilpasning af øvelserne til den enkelte. Der er plads til alle på holdene uanset udgangspunkt og skavanker.

Fysiopilates kan være et godt sted at starte, hvis du f.eks. har været gennem en længere skadesperiode eller blot har behov for at starte blidt ud i din træning. 

BOOK ONLINE HER

ALLE FØRSTEGANGS-BOOKINGER SKAL SKE VIA TELEFON:

For​ first appointment please call:

44 45 13 10

​SENESTE NYHEDER

Prisændring fra 1. September 2019

Klik her for at se de nye priser.

FYSIO-YOGA OG FYSIO-PILATES HOLD

Med fysioterapeut, yoga- og pilatesinstruktør Lærke Jørgensen.

​Maks 8 deltagere.

​Yoga: torsdag kl. 7.45-8.45

Pilates: tirsdag kl. 8.00-9.00

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at vide mere om Parkens Fysioterapi, er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Parkens Fysioterapi ApS

Århusgade 88, 3

2100 København Ø 


CVR: 30710908 

Kontakt os

☎ Tlf.: 44 45 13 10

✉ E-mail: info@parkensfysioterapi.dk

Følg os

Find vej med Google Maps