​Få dit nervesystem GenAktiveret så kroppen fungerer optimalt igen

Parkens Fysioterapi har landets mest rutinerede fysioterapeuter i anvendelse af undersøgelse og behandlings konceptet BeActivated.

BeActivated er en undersøgelse og behandlingsform der er relativ ny i Danmark.

GenAktiveringen af nervesystemet medfører øjeblikkelige forandringer i kommunikation imellem krop, hjerne og muskulatur.

Konceptets store styrke er ,at patienten opfattes som en helhed, det er ikke “bare” et knæ eller et hofte problem, der medfører smerter og forringet funktion. Smerter i et område af kroppen medfører forandringer for hele kroppens funktion. Det er derfor ikke nok, kun at undersøge og forholde sig til knæets skade.

Kroppen er en stor sansende organisme med mange hundrede tusinde sanseceller, der har til formål at informere hjernen, således at du kan vælge den rigtige beslutning i den næste handling du foretager…det næste skridt.. det næste spark, det næste løft.

Det kan formuleres meget kort.

At Sanse …….. at bearbejde …….. at handle for at overleve!

Overbelastning af kroppen kan medføre tab af sansceller ude i kroppens væv, Du kan ved skader på hjernen miste områder, der gør at du ikke længere kan bearbejde informationer der kommer ind til hjernen.

Det er utroligt almindeligt efter skader på kroppen at hjernens motoriske områder hæmmer nerveimpulser til muskulaturen, hvilket medfører at du ikke længere kan generere den muskelkraft som du plejer.

Stres og psykisk overbelastning resulterer i samme problemstilling, kroppen slukker ned. Det sker meget ofte, at der kommer patienter i klinikken, der har været igennem lange genoptræningsforløb, hos andre fysioterapeuter eller i trænings centre, der ikke har medført tilfredsstillende resultater.

Ved undersøgelse med BeActivated konceptet bliver fysioterapeuten i stand til at finde de områder af kroppen der ikke længere reagerer hensigtmæssigt. Fysioterapeuten kan derefter stimulere områder der vækker muskulaturen igen. En patient sagde spontant efter en undersøgelse og behandling, “tak for at du har givet mig min krop tilbage”.

BOOK ONLINE HER

ALLE FØRSTEGANGS-BOOKINGER SKAL SKE VIA TELEFON:

For​ first appointment please call:

44 45 13 10

​SENESTE NYHEDER

Prisændring fra 1. September 2019

Klik her for at se de nye priser.

FYSIO-YOGA OG FYSIO-PILATES HOLD

Med fysioterapeut, yoga- og pilatesinstruktør Lærke Jørgensen.

​Maks 8 deltagere.

​Yoga: torsdag kl. 7.45-8.45

Pilates: tirsdag kl. 8.00-9.00

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at vide mere om Parkens Fysioterapi, er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Parkens Fysioterapi ApS

Århusgade 88, 3

2100 København Ø 


CVR: 30710908 

Kontakt os

☎ Tlf.: 44 45 13 10

✉ E-mail: info@parkensfysioterapi.dk

Følg os

Find vej med Google Maps