Christina Eenberg

​Christina er uddannet fra Fysioterapi skolen i København i 2010. De første år var hun hhv på privatklinik og Institut for idrætsmedicin på forskningsafdelingen. 

Det stod hurtig klart at det var klinikken og mødet med patienterne, der drev motivationen. Siden 2013 har Christina udelukkende arbejdet som klinisk fysioterapeut på klinik.

Christina er uddannet i BeActivated konceptet, som virkelig er det, der for hende har været med til for alvor at forstå kroppen, forblive nysgerrig på den samt at samle enderne i de problematikker, som patienterne kommer med.

​Christina er certificeret Mulligan fysioterapeut. Mulligan konceptet er en blid og smertefri mobiliseringsform til alle led i kroppen. 

Hun er eksamineret Sportsfysioterapeut. Christina er også uddannet i Slings Myofascial træning samt certificeret Fysio Flow fysioterapeut, som er to koncepter, hvor kroppens fascia- og bindevævssytem trænes som en sammenhængende enhed.

De seneste 5 år har hun varetaget fascia- og bindevævstræning på hold.

I Christinas fritid har hun de sidste mange år haft skiftet håndbolden ud med bl.a. lysten til at cykle på landevej og ikke mindst i bjerge, yoga samt træning med kettlebell.

BOOK ONLINE HER

ALLE FØRSTEGANGS-BOOKINGER SKAL SKE VIA TELEFON:

For​ first appointment please call:

44 45 13 10

NYHEDER:

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at vide mere om Parkens Fysioterapi, er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Parkens Fysioterapi ApS

Århusgade 88, 3

2100 København Ø 


CVR: 30710908 

Kontakt os

☎ Tlf.: 44 45 13 10

✉ E-mail: info@parkensfysioterapi.dk

Følg os

Find vej med Google Maps