ARTIKLER

Artikler om John Verner:

Fysioterapeuternes Fagblad Fysioterapeuten har i 2015 skrevet et portræt af John Verner og hans tanker om fysioterapi. John forklarer, hvordan det hele startede, og hvilke personer og oplevelser, der har formet hans filosofi og gjort ham til den fysioterapeut, han er i dag. Læs artiklen her.

Samme blad har i 2018 kørt en serie, hvor fire forskellige fysioterapeuter beskriver deres metoder - hvilke teknikker og redskaber de anvender til behandling. John Verner er en af de fire.Læs artiklen om ham her.

John Verner var (og er stadig) fodboldspiller, men blev træner i B93 allerede i starten af 1980'erne. I dag træner han +60 år en gang om ugen i Parkens Fysioterapi. Denne træning er beskrevet i B93's medlemsblad 2020. Læs artiklen her.

Artikler om Lærke Thea Jørgensen:

Lærke Thea Jørgensen var i vinteren 2012/13 i Kurdistan og arbejde som fysioterapeut. Det har hun skrevet en beretning om. Læs artiklen her.

Andet:

FCK TV lavede i 2015 en film om Bashkim Kadriis lange kamp for at komme tilbage efter en alvorlig knæskade. John Verner stod for en del af genoptræningen. Se filmen her.

BOOK ONLINE HER

ALLE FØRSTEGANGS-BOOKINGER SKAL SKE VIA TELEFON:

For​ first appointment please call:

44 45 13 10

NYHEDER:

Klinikken holder sommerferie lukket i uge 31 og 32

​Lærke er tilbage fra barsel til september 2024

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at vide mere om Parkens Fysioterapi, er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Parkens Fysioterapi ApS

Århusgade 88, 3

2100 København Ø 


CVR: 30710908 

Kontakt os

☎ Tlf.: 44 45 13 10

✉ E-mail: info@parkensfysioterapi.dk

Følg os

Find vej med Google Maps