​JOHN VERNER

John Verner har 40 års erfaring som fysioterapeutisk behandler. Han er uddannet fra Fysioterapi Skolen i København i 1983. Han har to godkendelser som fysioterapeutisk specialist i Idræts fysioterapi og i Muskuloskeletal fysioterapi. Han er certificeret som Mulligan fysioterapeut, hvilket er en anerkendt og meget blid mobiliseringsform til alle kroppens led. Han er også landets mest rutinerede anvender af undersøgelses og behandlings konceptet “BeActivated”.

Han har siden 1992 undervist sammen med landets bedste idrætsmedicinere og ortopædkirurger for praktiserende lægers organisation i idrætsmedicin for almen praksis. Et uge kursus, som har været afholdt hvert år på Club Lasanta på Lanzarote. Det er blevet til mere end 600 danske praktiserende læger, som har deltaget på disse kurser. Han har også været inviteret til at forelæse på Skandinavisk idrætsmedicinsk kongres - De første hoftesymposier i hofte problemer og knæ problemer i Danmark. 

John udtaler:

“Jeg er så heldig, at fysioterapi også er min hobby. Jeg interesserer mig også for, musik der svinger skævt, fotografi der bevæger mig, og fodbold - verdens bedste spil”.

BOOK ONLINE HER

ALLE FØRSTEGANGS-BOOKINGER SKAL SKE VIA TELEFON:

For​ first appointment please call:

44 45 13 10

NYHEDER:

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at vide mere om Parkens Fysioterapi, er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Parkens Fysioterapi ApS

Århusgade 88, 3

2100 København Ø 


CVR: 30710908 

Kontakt os

☎ Tlf.: 44 45 13 10

✉ E-mail: info@parkensfysioterapi.dk

Følg os

Find vej med Google Maps