​BEHANDLER JOHN VERNER

​John Verner har næsten 30 års erfaring som fysioterapeutisk behandler. Han er uddannet fra Fysioterapiskolen i København i 1983. Hans første ansættelse var på Rigshospitalet, hvor han var ansat i fire år, i tre af disse år var han instruktionsfysioterapeut med ansvar for de studerendes praktikforløb. I den periode fik han mulighed for at være fysioterapeut for både klub og landshold i håndbold. Senere blev han ansat i Team Danmark ved Elite tennis Centret og i Elite Fleuretfægte Centret.

​FRA 1987 HAR JOHN VÆRET PRIVATPRAKTISERENDE FYSIOTERAPEUT I KØBENHAVNS OMRÅDET

I 2000 blev han tilknyttet Skolen for Moderne Dans i København (SMD), hvor han stadig er behandler og underviser i anatomi i relation til dans.

I 2003 startede han Parkens Fysioterapi Aps, hvor målsætningen fra starten har været at udføre fysioterapi på det højeste niveau.

​​

John Verner har undervist på mere end 40 kurser af en uges varighed i Danmark og i udlandet, på flere hundrede halvdags kurser for læger og fysioterapeuter med Idrætsfysioterapeutiske emner. Han har været inviteret som foredragsholder på flere Scandinaviske Idrætsmedicinske Kongresser. Han var inviteret som underviser på det første symposium om Hofteskader i Danmark i 2005 og på det første Knæsmerte symposium i 2004.

Hans fysioterapeutiske uddannelse har de sidste 10 år været præget af fysioterapeutiske kurser i USA, England, Skotland og DK. Formålet har været at erhverve bedre kliniske diagnostiske redskaber, at øge den biomekanisk indsigt til en bedre forståelse af menneskets erhvervede dysfunktioner og forbedring af manuelle færdigheder og teknikker.

JOHN VERNER ER GIFT OG HAR TO VOKSNE BØRN

“Jeg har altid et godt kamera i min rygsæk. Heldigvis kan man idag have store mængder af musik med sig på farten, jeg lytter på alle genre, der giver mening. Jeg cykler ca 80 Km om ugen på min racer, stort set året rundt. Udfører Vinyasa Yoga 2 gange om ugen og når en løbetur i skoven med vores irske terrier”.

BOOK ONLINE HER

ALLE FØRSTEGANGS BOOKNINGER SKAL SKE VIA TELEFON:

For​ first appointment please call:

44 45 13 10

​SENESTE NYHEDER

Prisændring fra 1. September 2019

Klik her for at se de nye priser.

FYSIO-YOGA OG FYSIO-PILATES HOLD

Med fysioterapeut, yoga- og pilatesinstruktør Lærke Jørgensen.

​Maks 8 deltagere.

​Yoga: torsdag kl. 7.45-8.45

Pilates: tirsdag kl. 8.00-9.00

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på​​ Facebook

​Parkens Fysioterapi Aps   |   Århusgade 88 3.sal   |   Karberghus, 2100 København Ø   |   44 45 13 10​  |  info@parkensfysioterapi.dk