KROPPEN

Vi vil alle sammen gerne vedblive med at være aktive mennesker, der deltager i sport og motion uanset alder. Vi vil gerne kunne leve et liv uden smerter. Vi vil gerne være på arbejdsmarkedet så længe ,som vi selv har lyst til, med så stor livskvalitet som muligt.

​​

Kroppen kan sammenlignes med et stort orkester, der rummer uendeligt mange stemmer. For at få musik til at opstå, skal der være en der bestemmer. Vores hjerne er dirigenten. For at få bevægelser til at være hensigtsmæssige, kræver det et fint samspil imellem hjernen, sanseorganerne og musklerne. Opstår der skader i kroppen forstyrres dette samspil. Dysfunktionen skal identificeres således at ledfunktionen kan optimeres, således at timing, rytme og et naturligt flow i muskelsynergierne kan genetableres.

​​

Fysioterapeuterne i Parkens Fysioterapi kan hjælpe dig med denne læringsproces.

DER KAN VÆRE MANGE ÅRSAGER TIL AT DU IKKE FUNGERER OPTIMALT.

  • ​Det kan være gamle idrætsskader der aldrig blev genoptrænet.
  • Det kan være et fald under cykling,ski eller gang, hvor et led blev skadet.
  • Du kan have været indblandet i et trafik uheld.
  • Måske har du haft ensformigt rutinemæssigt arbejde.
  • Det kan være komplikationer til operationer, hvor du har været for længe om at komme igang igen.
  • Mange mennesker trækker vejret uhensigtsmæssigt uden at tilføre nok ilt til kroppen, det kan medføre træthed, søvnbesvær og uoplagthed.

​Det er dagligdagens mange funktioner der former kroppen. Det er måden du træner på, det er maden du spiser, det er kvaliteten af din nattesøvn, det er glæden ved livet, samværet med ligesindede, der er afgørende for din trivsel.

​​

Kom op af stolen, gå en tur i skoven, tag cyklen, kør ned i klubben eller over i trænings centret, kald vennerne sammen til leg.

I Parkens Fysioterapi kan fysioterapeuterne undersøge din krop, kortlægge dit problem og hjælpe dig til et bedre liv igen.​

BOOK ONLINE HER

ALLE FØRSTEGANGS-BOOKINGER SKAL SKE VIA TELEFON:

For​ first appointment please call:

44 45 13 10

NYHEDER:

Klinikken holder sommerferie lukket i uge 31 og 32

​Lærke er tilbage fra barsel til september 2024

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at vide mere om Parkens Fysioterapi, er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Parkens Fysioterapi ApS

Århusgade 88, 3

2100 København Ø 


CVR: 30710908 

Kontakt os

☎ Tlf.: 44 45 13 10

✉ E-mail: info@parkensfysioterapi.dk

Følg os

Find vej med Google Maps