ANNELISE HAUGEGAARD

​Annelise Haugegaard er uddannet fysioterapeut i 1988.

Som fysioterapeut arbejder jeg ud fra et helhedsorienteret blik. Det betyder blandt andet, at jeg ikke kun behandler symptomer, men finder årsagssammenhæng mellem krop og sind.​

Når du starter et forløb hos mig, er det vigtigt, at vi sammen opnår en kontakt, der giver basis for et godt samarbejde. Første besøg vil derfor bestå af en forventningssamtale og en fysioterapeutisk undersøgelse. Herefter lægger vi i fællesskab en plan for behandlingsforløbet.

​Siden 1995 har jeg arbejdet som klinisk fysioterapeut på klinik. Gennem uddannelse, kurser og inspiration fra mine klienter har jeg opnået stor erfaring inden for en række problemstillinger i kroppen. Jeg har særligt erfaring inden for ryg- og skulderproblemstillinger, spændingshovedpine, knæ/hofte og bækken-problematikker. Desuden har jeg flere års erfaring inden for sportsfysioterapi og træning.

I praksis arbejder jeg med kombinationer af manuel behandling og bevægelse.

Min interesse for faget har altid været stor. Jeg finder det spændende at hjælpe klienter på vej til bedre bevægelse og dermed øget livskvalitet. Jeg oplever selv, hvor vigtig bevægelse er for krop og sind, og i min fritid værdsætter jeg blandt andet løb, yoga, træning med frie vægte og pilates.

Jeg har efteruddannelse inden for en række områder. Nedenfor er listet de områder, jeg primært arbejder ud fra og benytter mig af i mine behandlinger:

  • Muskuloskeletal Fysioterapi (medlem af Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi)
  • Muskel Energi Teknik (MET)
  • Neurologisk behandling og træning
  • Sportsfysioterapi (medlem af Dansk Selskab for Sportsfysioterapi)
  • Mc-Kenzie konceptet
  • Akupunktur (medlem af Dansk Selskab for Akupunktur)
  • Gynækologi (medlem af Dansk Selskab for Gynækologi)
  • Mulligan konceptet
  • BeActivated konceptet

 

BOOK ONLINE HER

ALLE FØRSTEGANGS-BOOKINGER SKAL SKE VIA TELEFON:

For​ first appointment please call:

44 45 13 10

NYHEDER:

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at vide mere om Parkens Fysioterapi, er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Parkens Fysioterapi ApS

Århusgade 88, 3

2100 København Ø 


CVR: 30710908 

Kontakt os

☎ Tlf.: 44 45 13 10

✉ E-mail: info@parkensfysioterapi.dk

Følg os

Find vej med Google Maps