LÆRKE JØRGENSEN

Lærke er uddannet fra Fysioterapeutskolen i København i 2011 og har siden da beskæftiget sig med behandling i den private sektor. Desuden har hun arbejdet som fysioterapeut i udlandet.

Lærke har deltaget på kurser i ind- og udland og har bl.a. i flere omgange deltaget på Douglas Heels "BeActivated" kurser.
Hun har en bred bevægelsesbaggrund og derigennem en god forståelse for de udfordringer, det aktive liv kan medføre.
Udover sin fysioterapi er Lærke certificeret yogainstruktør og varetager klinikkens yogahold. Hun har taget sin uddannelse i Indien og deltager løbende på kurser i ind-og udland. Desuden er hun instruktør i FysioPilates og FysioFlow.

”Jeg er dybt fascineret af arbejdet med kroppen og hver patient og hver behandling gør mig klogere. Særligt gennem BeActivated (se nærmere beskrivelse her på hjemmesiden), har jeg fundet et udgangspunkt som passer eminent til min måde at se kroppen og sammenhængen mellem fysik/psyke på."

"Når jeg har fri, elsker jeg at udforske forskellige måder, vi kan bevæge os på. Bevægelse skal være sjovt og give mening for både kroppen og hovedet."

BOOK ONLINE HER

ALLE FØRSTEGANGS BOOKNINGER SKAL SKE VIA TELEFON:

For​ first appointment please call:

44 45 13 10

​SENESTE NYHEDER

Prisændring fra 1. September 2019

Klik her for at se de nye priser.

FYSIO-YOGA OG FYSIO-PILATES HOLD

Med fysioterapeut, yoga- og pilatesinstruktør Lærke Jørgensen.

​Maks 8 deltagere.

​Yoga: torsdag kl. 7.45-8.45

Pilates: tirsdag kl. 8.00-9.00

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på​​ Facebook

​Parkens Fysioterapi Aps   |   Århusgade 88 3.sal   |   Karberghus, 2100 København Ø   |   44 45 13 10​  |  info@parkensfysioterapi.dk