LÆRKE THEA JØRGENSEN

Lærke er uddannet fra Skolen for fysioterapi i København i 2011. Lærke har hele sin karriere været beskæftiget i den private fysioterapeutiske sektor med behandling og instruktion i bevægelse på klinikker.

Lærke har også nået at praktisere fysioterapi i Kurdistan i en periode. Hun er uddannet i BeActivated konceptet, hun har deltaget i alle kurser i Danmark i Hjerne baseret fysioterapi.

Hun er også uddannet i Mulligan konceptet, der er en meget blid måde at mobilisere alle led i kroppen. Lærke er certificeret Yoga og Pilates instruktør. Hun har siden hun startede i Parkens Fysioterapi varetaget træning og instruktion i begge bevægelses former. Lærke har selv en bred bevægelses erfaring indenfor al Yoga, Pilates og Akrobatik.

“Jeg er dybt fascineret af arbejdet med kroppen, hver patient og hver behandling gør mig klogere. Især i BeActivated konceptet har jeg fundet et udgangspunkt som passer eminent til min måde at se kroppen og sammenhængen mellem det fysiske og det psykiske”. Når jeg har fri, elsker jeg at udforske forskellige måder, vi kan bevæge os på. Bevægelse skal være sjovt og give mening for både kroppen og hovedet”.

BOOK ONLINE HER

ALLE FØRSTEGANGS-BOOKINGER SKAL SKE VIA TELEFON:

For​ first appointment please call:

44 45 13 10

NYHEDER:

Klinikken har fået ny sekretær - Louise Kjær Ernfeldt.

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller ønsker at vide mere om Parkens Fysioterapi, er du meget velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Parkens Fysioterapi ApS

Århusgade 88, 3

2100 København Ø 


CVR: 30710908 

Kontakt os

☎ Tlf.: 44 45 13 10

✉ E-mail: info@parkensfysioterapi.dk

Følg os

Find vej med Google Maps